Kertész Anna vagyok.

Ha gyermekkoromban feltették nekem a szokásos – „Mi leszel, ha nagy leszel?” – kérdést, évenként más, és más foglakozás jutott az eszembe. Így: cirkuszban bohóc, boncmester, később kuwaiti olajsejk egyetlen felesége, még később gyógyszerész (csak mert szerettem az egyik vitamin csokoládés változatát), hogy csak néhány ötletem említsem.

Mind e közben sport, sport és még több sport. Kosárlabda, atlétika, röplabda, majd 1982. őszétől shito-ryu karate. Ez azóta is „szerelem”.

Hogy valami (szüleim szerint) rendes szakmám is legyen, gyógyszertári asszisztens lettem, így ismerkedtem meg a gyógynövényekkel. Később tanultam sok más dolgot is, mert a világra nyitott voltam mindig. Egyszer egy gyermekmesében hallottam, hogy az ember soha nem oda érkezik, ahová elindul. Én ezt azzal egészíteném ki, hogy amíg keresi a saját útját, több más útra is rátéved, de előbb-utóbb megtalálja az igazi utat, majd célba ér. De azért néha szeretnék egy időben több életet élni, hogy mindent megtanulhassak, ami érdekel.

Tehát először volt a sport, majd a gyógynövények, végül a masszázs. Mert, amit edzésen „elrontottunk”, azt valahogy meg is kell javítani. Mindegyik az egészséges életmódot, a természet-ember egységét, az emberi test és lélek harmóniáját helyezi előtérbe.

Amellett, hogy azt a tevékenységet végzem, amit szeretek, fontosnak érzem a folyamatos fejlődést. Jelenleg is tanulok. Most éppen természetgyógyászatot. Terveim szerint hamarosan fitoterapeuta és alternatív masszázs és mozgás terapeuta leszek. Így lesz teljes, a testre és lélekre ható A+ Masszázs és mozgásműhely, amit megálmodtam. Ezt a három dolgot, a mozgást, a masszázst és a gyógynövények alkalmazását szeretném a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében felhasználni.

Hogy valójában kicsoda Kertész Anna, azt mindenki döntse el maga.
Jöjjön el az A+ Masszázs és mozgásműhelybe, és találkozzunk személyesen.

Érdeklődni, bejelentkezni a +36706195478 telefonszámon lehet.