Masszázs rituálék
Életünket rituálék kísérik végig. A rituálék előre meghatározott lépésekből álló rendszerek. Ezek a rituálék egyszerre hatnak a testre és a lélekre. A gyógynövényes gőz és a masszázs rituálék  segítenek abban, hogy újjá szülessünk.

Aphrodité születése

Aphrodité a szerelem és a szépség istennője a görög mitológiában, Egyik kedvelt növénye a rózsa, melyet halandó szerelme, Adonisz véréből maga teremtett. A rózsa a titokzatosságot, a teljességet, a szerelmet, a szívet és a hallgatást szimbolizálja. A rózsa a nőiesség szimbóluma. A rózsa gyógyító és szépítő hatása több ezer éve ismert.
A rózsaolaj

A rózsavíz minden bőrtípushoz kiváló. Nagyon jó hidratáló, tonizáló, öregedés gátló hatása van, erősíti a sejtfalakat, kisimítja a szemkörnyéki ráncokat, eltünteti a szem alatti karikákat.

Mi történik a rituálé során?

A kezelés időtartama: 90’
Ára: 9.000.- Ft

Csoki mámor

Az évszázadok óta afrodiziákumnak tartott csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja. Emellett hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. A csokoládénak terápiás hatása van, jól tudja ezt minden nő. Már néhány kocka is vigasztal, kényeztet, jobb kedvre derít, energiával tölt fel – édes kísértés.
A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.
Tökéletes elmerülés a fizikális és mentális „jólétben”.
Hatásai:

Mi történik a rituálé során?

A kezelés időtartama: 90’
Ára: 9.000.- Ft

Indiai méregtelenítő

Testükben évente több kilónyi méreganyag halmozódik fel tartósított élelmiszereinkből, rovarirtókkal kezelt növényeinkből, klórozott ivóvizünkből, a szennyezett levegőből, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeinkből. Ezek a méreganyagok pedig nagymértékben megnehezítik szervezetünk működését. Testünk képes a megtisztulásra, de szívesen fogad bármilyen segítséget. Egy évben legalább kétszer. Tavasszal, amikor a természet is kinyílik, és mi, emberek is felébredünk téli álmunkból. Ősszel pedig különösen azért, hogy felkészítsük magunkat a téli hidegre, napfényszegény napokra, erősítsük immunrendszerünket.

Mi történik a rituálé során?

A kezelés időtartama: 90’
Ára: 9.000.- Ft

Testkontúr

A cellulit (narancsbőr) a test bizonyos részein kialakult ödémás, betokozódott méreganyaggal teli zsírsejt, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. Más, mint a nehéz zsírréteg. A megnőtt súly miatt elszakadnak a kollagén rostok és az elasztin szálak. A megrongálódott szálak nem tudják megfeszíteni a szöveteket, így azok egyenetlenül kitüremkednek és okozzák a horpadásos, gödröcskés, lógó bőr képet.
A felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba kell juttatnunk, hogy kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól.
Rituálénk során salaktalanító, méregtelenítő gyógynövények gőzével fellazítjuk és távozásra bírjuk a salakanyagokat.

A keverékben lévő mindegyik gyógynövény tartalmaz illóolajakat, amelyek nyugtató, lazító, gyulladáscsökkentő és antiallergén hatással rendelkeznek.

Mi történik a rituálé során?

A kezelés időtartama: 60’
Ára: 5.000.- Ft