A só gyógyhatását régóta felhasználják, hiszen ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag, ami rendkívül hasznos az emberi szervezet számára.

A Himalája kristálysó több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, többek közt: Arany, Ezüst, Vas, Oxigén, Magnézium, Nátrium, Hidrogén, Cink, Réz, Szelén, Foszfor, Fluorid, stb.

Masszázs során szervezetünk számára hasznos anyagokkal töltődünk fel, kiemelt fontosságú a méregtelenítés és a bőrradírozás.

A masszázs, kókuszolajba kevert illóolajokkal és sóval történik. Nemcsak a felső, elhalt hámsejtek távolítódnak el, mint a sós testradírral, de a mélyebb hámszövetek is méregtelenítődnek vele, miközben a só magas nyomelem és ásványi anyag tartalma is felszívódik.

Végül, a testet betakarva juttatjuk a bőrbe az ásványi anyagokat, miközben a test is kellemesen ellazul. A pakolást követően meleg, nedves törülközővel eltávolítjuk a felesleges só maradványokat. A sómasszázst követően kb. 2 órán át nem javasolt a tusolás, fürdés, hogy az ásványi anyagok teljesen fel tudjanak szívódni.

Hatásai:

Ellenjavallata:

Időtartama:

Javasolt alkalmazása: