A hangtál hatása a különleges rezonanciájában rejlik. Mivel testünk legalább 70%-a víz, így a rezgések könnyen és gyorsan eljutnak testünk minden pontjára, a sejtekhez. A vibrációk feloldják a blokkokat és „emlékeztetik” a sejteket a rezgő működésükre. Nem csak a rezgések hatnak jótékonyan a testünkre, hanem a hangtálak csodálatos hangjai is. A hangtál hangjaira megváltoznak az agyhullámok és egy nyugodt, relaxált állapotba kerülünk. A hangokkal és rezgésekkel gyógyító, kellemes érzés járja át a testünket.

A rezgés periodikusan ismétlődő állapotváltozás, ami átrezegteti a testet és fokozott működésre készteti. A hangterápia harmonizálja a test-lélek-szellem egységét, jó közérzetet biztosít.

A hangtál terápia menete:

A hangtál terápia rövid beszélgetéssel kezdődik, majd a terapeuta elmondja mit fog megszólaltatni és hogyan. A páciens felöltözve fekszik vagy ül kényelmesen, relaxál és engedi, hogy a hangok átjárják. Már maga ez az állapot nagyon jó hatással van mindenkire. A kezelés első szakaszában harmoniát teremtünk, majd a konkrét területet kezeljük. Mindebből a páciens a kellemes hangokat a rezgés hullámait érzékeli.
Az eszközök varázslatos hangja mellett belső csend és béke tapasztalható. A kezelés után megbeszéljük a tapasztalatokat. Sokan úgy érzik, mintha kicserélték volna őket és aznap éjszaka nagyon jól, nyugodtan alszanak. Az álmok fontos üzeneteket hoznak ekkor.

A hangtál kezelés ajánlott hiperaktív és figyelmi problémával küzdő gyermekeknek, magatartási problémával küzdő gyermekeknek, szorongásos állapot esetén, dadogás kezelésénél – gyógypedagógiai és pszichológiai terápiák kiegészítéseként is.
Felnőtteknél szorongás, stressz leküzdésére, gyász és elengedés megsegítésekor, helyi fájdalmak kezelésére. A tálak jótékony hatással vannak a keringés, légzés és emésztés megsegítésére.

Hangtál terápiás kezelés során praktikus viselet:

Ellenjavallat:

Orvosi kezelést nem váltanak ki a hangtál kezelések.

Milyen fémekből és hogyan készülnek a hangtálak:

Általában több fém ötvözetéből készülnek a hangtálak, de hagyományosnak csak a 7 fémből, kézzel készültek nevezhetőek. A nemesfémeket összekapcsolhatjuk a bolygókkal és bizonyos mentális, szellemi fogalmakkal.
Hatásukat felerősítik kézzel készült belevésett mantrákkal, szent szövegekkel.

A fémekről és hatásukról bővebben itt olvashatnak: ——> katt. ide

Ára : 4.500.- Ft/ 45 perc
Bejelentkezés: +36 70 619 54 78