A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. Valamint ez a masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az anyagcsere folyamatokat, a vérkeringést, és a szövetek frissítését a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza.
A fogások svédmasszázs alapúak, a különbséget elsősorban intenzitásuk, valamint a lokalizált területek kezelése adja. A legérintettebb testrészek a comb, a fenék és has. A masszőr ezeket a területeket dolgozza át, vérbőséget fokozó hatóanyagokkal.

A kavitációs ultrahang hullámok fókuszált ultrahang hullámok, melyek csak a zsírsejtekre hatnak méretükből és összetételükből adódóan, mivel a zsírsejtek rugalmatlanok és könnyen szétesnek. A véredényeknek és a közeli nyirokereknek más az összetételük és a rugalmasságuk, ezért ezekre bizonyítottan semmilyen hatást nem gyakorolnak a kavitációs ultrahanghullámok.
Ezt egészíti ki a vakuum hatás. A vákuummasszás kezelés a köpölyözés mechanizmusára épül. A vákuummasszázs kezelés emellett gyorsítja a nyírok áramlást és felgyorsítja az anyagcser-folyamatokat is, így még inkább elősegíti a méregtelenítést.

Kiknek nem ajánlott a vákuummasszázs kezelés?

A kezelés  a cellulit masszázsnál már ismert fóliás tekercseléssel ér véget.

Időtartama: kb. 1 óra
Az ára: 4.800.- Ft