Arcfeszesítés bőrszépítés hyaluronsavval.
A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap épitő eleme. A kötőszövet sejtközötti állománya kollagénből, elasztinból és hyaluronsavból áll.
Tudtad, hogy negyven éves kor után kb. felére csökken a hyaluronsav termelődése?
A kollagén biztosítja a bőr alap megtámasztását (a vázat), az elasztinnak köszönhető a bőr rugalmassága (a mimikai mozgások után a ráncok kisimulnak), a hyaluronsav pedig vizet raktároz, neki köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása.

Az ultrahangos kezelés során kombináltan alkalmazható a felszínes és mély ráncok, redők elsimítására, így már egy alkalommal is látható arcfeszeítés bőrszépítés érhető el.

A hyaluronsav jótékony hatásai:

– hidratálja és regenerálja bőrt

– kisimítja, rugalmassá teszi a bőrfelszínt

– feltölti a ráncokat, feszesíti a bőrt

– fokozza a kollagén és elasztin szintézist

– hatékony antioxidáns

A kezelés menete:

  1. Arctejes lemosás és peeling, tisztító arcmaszk, majd tonizálás

Az arctejes lemosáshoz a bőrtípusnak megfelelő arctejjel lemossák a sminket és a napközben rátapadt szennyeződéseket. A lemosás után bőrradírozás (peeling) következik, majd egy ásványi anyagos arctisztító maszk, végül egy frissítő tonizálás, ami visszaállítja a bőröd természetes PH értékét.

  1. Hatóanyag bevitel ultrahangfejjel:

Az ultrahang képes nagymértékben növelni a sejtek áteresztőképességét, így azok sokkal több jótékony kozmetikai hatóanyagot tudnak felvenni.

A hatóanyagok így az újonnan képződött sejteket is elérve ott raktározódnak, így a kezelés után is kifejtik hatásukat. Az ultrahang anyagcsere – javító, kötőszövet – erősítő, hatásának köszönhetően jól alkalmazható pigmentfoltok ellen és lifting (arcfeszesítő) kezelésekre is.

Mivel az ultrahang a bőr mélyebb rétegeit érinti, ezért sejtszinten jutnak be a hatóanyagok.

  1. Feszesítő arcmasszázs

A bőrfeszesítő arcmasszázs nemcsak pihentető, kellemes és kényeztető érzés, ennél jóval több. A szakszerűen felépített masszázs olyan folyamatokat indít be a bőrben, amely javítja annak funkcióit, fokozza a bőr rugalmasságát, javítja a vérkeringést, az anyagcserét, és a bőr tónusát. A rendszeresen végzett arcmasszázs fontos szerepet játszik az öregedés késleltetésében is, hiszen csökkenti a feszültséget, fokozza az arc ereinek vérkeringését, csökkenti a ráncok mélységét, így feszesíti, frissíti a bőrt.

  1. Tápláló arcmaszk felvitele, végül tonikos áttörlés

Az ultrahangos kezelés és a masszázs bármely bőrtípus számára ajánlható.

Időtartama: kb 60′
Ára: 4.500.- Ft