Legyél a Valentinom! 3+3 tipp, hogy ne legyen kínos a Valentin nap.

Valentin nap. 
Nem tévesztendő össze a Bálint nappal.  Ugyan egy napon ünnepeljük, mégis teljesen más hagyományok, szokások kapcsolódnak hozzá. Ha valaki több információt szeretne erről tudni, az alábbi oldalon olvashat bővebben róla. —-> Bálint-napi hagyományok
Ha bárkit megkérdezünk, mi jut eszébe a februárról, akkor a legtöbben mindjárt gondolkodás nékül rávágják, hogy mi más, mint a Valentin nap.  Ez ugye már nem lep meg senkit? Van, aki várja, van, aki nem. A szerelmesek számon tartják, az éppen kiábrándultak pedig a pokolba kívánják. Így vagy úgy, de az életünk megkerülhetetlen részévé vált.
A lányok, asszonyok és a fiúk, férfiak egy része készül rá, ötletel, igazi, szívből jövő ajándékok után “kutat”. Míg másik részük csak szeretne túl lenni az egészen, megúszni valahogy a dolgot. “Jobb a békesség” alapon aztán besnek az első üzletbe, leemelik a polcról az először kezükbe akadó tárgyat, amivel persze nem oldanak meg semmit. 
Nem is az a kérdés, ünnepeljük-e vagy megajándékozzunk-e egymást, hanem az, hogy miképpen tegyük. Romantikázzunk, de ne essünk át a ló túl oldalára. Mi az, ami ciki és mi az, ami cuki  Valentin napon? 

“Ciki”:

  • Szerelmespáros bögre – mert nem elég, hogy tucatáru, még kellően fantáziátlan is.
  • Vicces fehérnemű (alsónadrág, vagy bugyi) – nem, nem fogja viselni.
  • Habos-babos, fodros, szivecskés párna, ruhadarab, plüssállat.

“Cuki”:

  • Saját készítésű ajándék (sütemény, fotóalbum, vacsora, élmény kupon füzet, falikép, stb. Jelszó: kreativitás és fantázia)
  • Együtt töltött idő (páros masszázs, sport, kirándulás, mozi, színház)
  • Közös “bakancslista”. Tervezzünk  akár egy hétre való közös programot. Miért is kellene csupán egy napra besűríteni szerelmünk kifejezését.

De, hogy az egyedülállóknak (szingliknek) se vegyem el a kedvét ettől az ünneptől, egyáltalán nem ciki akár saját magunkat is meglepni valamilyen ajándékkal. Egy mozijeggyel, egy sütizős délutánnal, egy masszázzsal, vagy egy szépítkezős nappal.
A legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat ezen a napon! Ne hagyjuk, hogy bármi is elvegye a kedvünket az ünnepléstől! Bárki bármit mond is ki tudhatná jobban, mint mi saját magunk, hogy mivel kényeztessük magunkat? 

Még több cikk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print