A változás az életünk része, illetve maga az élet.

Természetesen a változásban, változtatásban van kockázat. De, aki semmit nem kockáztat, még többet kockáztat. Igen, alapvetően törekszünk egy fajta állandóságra a párkapcsolatunkban, a munkánkban, a barátainkkal, vagy, akiket annak gondolunk, való kapcsolatunkban. De ha igazán magunkba nézünk, előbb-utóbb ráébredünk, hogy elvesztettük önmagunkat ebben a nagy állandóságban.

Egyszer egy barátom azt mondta nekem, hogy háromféle ember létezik a világban. Az egyik megszületik, és csak úgy átsétál az életen, mint egy szobán, majd kimegy a hátsó ajtón. A második, születése után a szobában talált dolgok helyét megváltoztatja, és ez után távozik. A harmadik pedig már születésével hoz magával valamit, amit a szobában hagy távozása után. Ő ilyen ember szeretett volna lenni. Én, ha már a második típus lehetnék, akár elégedetten is távozhatnék. Ki tudja, ki látja előre a jövőt?

Az ember a legtöbb esetben nem oda jut el, ahová, és soha nem azzal, akivel elindult.
De ez egyáltalán nem baj, ha útközben érzed, hogy a céljaid felé haladsz és nem a reménytelenség felé.
Az élet tehát maga a változás. A változásban pedig benne van a fejlődés. A folyamatos mozgásban pedig a haladás.

Hogy miért is elmélkedem éppen most erről? Azért mert eltelt egy év amióta elindult az A+ Test és lélek szépítőműhely , azaz születésnaposok lettünk. Ez jó, sőt nagyon jó.

Folyamatos változással, változtatással, ötleteléssel telt el ez az egy év.
Azt gondolom, jó szelet fogtunk a vitorlánkba. Most már csak követnünk kell a szélirányt.