Tél végi bőrápolás, szépségprogram.

A tél megviseli bőrünket is. Nemcsak a vitaminok hiánya, de a fűtés miatti száraz levegő, a napfény hiánya mind rossz hatással van ránk. A bőrünk kiszárad, és felgyorsulnak az öregedési folyamatok is.
Mit tehetünk? 
Először is javítanunk kell a bőr vérellátását. Ezt megtehetjük egy jó masszázs, gőzfürdő, vagy szauna használatával. Bármelyik kellemes “eszközt” is választjuk, nem árt, ha előtte alapos tisztítás után leradírozzuk a bőrünket, hogy az elhalt bőrpikkelyeket eltávolítsuk és megnyissuk a pórusokat a további ápoláshoz. A radírozáshoz használhatunk luffaszivacsot, kefét, vagy akár tengeri-, vagy himalájasót
Ez után nem maradhat el a bőr táplálása. Természetes alapanyagú (gyümölcsökből, zöldségekből, mézzel, olajokkal készült) arcmaszkokkal, arcpakolásokkal, akár testpakolásokkal fiatalíthatjuk bőrünket. Ezen kívül igénybe vehetjük a modern technikát, az ultrahangos kezelést, amely hatékonyan juttatja be a bőr mélyebb rétegeibe a hialuronsavat, amely nagyban hozzájárul a bőr feszesen tartásához. Az ultrahang sejtszintű mikromasszázst végez, amely normalizálja a bőrben zajló élettani folyamatokat.
A bőrt belülről is táplálnunk kell. Étkezzünk vitamindúsan! Fontos a C, E vitaminok, valamint a kovasav bevitele, hogy erősítsük bőrünket és kötőszöveteinket. Relaxáljunk, aludjunk, sportoljunk eleget.
Bőrünk meghálálja, ha törődünk vele, különösen ilyenkor tél végén.