BEMER fizikai érterápia - 1 eszköz az egészség szolgálatában

Erek – vérkeringés – mikrokeringés – BEMER fizikai érterápia

BEMER? Erek? Vérkeringés? Mikrokeringés? Fizikai érterápia?
Minden, amit ezek a szavak jelentenek.

Talán nem újdonság (vagy igen?), ha azt mondom, hogy ha  az emberi testben lévő ereket egymás mögé rakva kötelet készítenénk, több,mint 100 ezer kilométerre nyúlna. Bizony, és ez nem elírás.
Aki valaha is tanult biológiát, de még azok is, akik nem mélyedtek el ebben a tudományban, hallott már vérkeringésről, kis-, és nagyvérkörről. Ismereteink vannak artériákról, vénákról, kapillárisokról.

Olyan az emberi szervezet, mint egy jól működő gazdaságilag fejlett állam. Jó, tudom ez roppant mód leegyszerűsíti az egészet, de gondoljunk csak bele. Van a szívünk , legyen ez a főváros. Vannak a szerveink, ezek a nagyvárosok. Vannak a perifériák (karok, lábak, fül, bőr, szem… stb.), ezek a pl. a kisvárosok, falvak… Az ezeket összekötő úthálózat a keringésünk. Az artériák, vénák az autópályák (a kis-, és nagy vérkör), a kisebb erek a fő közlekedési utak, és a legkisebb, legtávolabbi településeket összekötő úthálózat pedig a hajszálér (kapilláris) hálózat, a mikrokeringés. De még a nagy-, és kisvárosok is jelentős úthálózattal (kapilláris érhálózattal) rendelkeznek. Mindnek megvan a maga fontos szerepe. Szükség van a tágas, jól járható autóutakra, autópályákra, de ugyanilyen fontos, hogy a többi utunk is akadálymentes legyen.

Egy szerv akkor működik megfelelően, ha a mikrokeringése is jó állapotban van. A mikrokeringés megfelelő részvétele nélkül szervezetünkben semmilyen regenerációs, gyógyulási vagy helyreállítási folyamat nem lehetséges.
Általánosan ismert, hogy számos betegség hátterében a mikrokeringés zavarai állnak, illetve, hogy egy betegség lefolyását a mikrokeringés funkciója alapvetően befolyásolaja. Ám ez nem jelenti azt, hogy egy zavart mikrokeringés minden esetben oka egy betegségnek.
Egyserűsítve a mikrokeringés zavara a legtöbb esetben a vérellátás zavarát jelenti a mikroerek hálózatában, azaz még egyszerűbben  nem jutnak el a fővárosból a kistelepülésekre pl.az alapvető élelmiszerek.

Hogyan, milyen módon tudunk javítani a keringés állapotán?
– gyógyszeres kezeléssel (sajnálatos, hogy nem kívánatos mellékhatásaik lehetnek)
– növényi eredetű készítményekkel (barátságosabb, de nem elég hatékony)
– fizikoterápia (kevésbé hatékony)
– sport (úszás, kerékpár…)
– jóga
komplex BEMER-stimulációs jel (ma a legjobban kutatott és leghatékonyabb fizikai kezelőrendszer)

A BEMER TERÁPIA   (bemutatása itt)
opciót jelent a következő esetekben:

  • a szervek és szövetek jobb ellátása
  • sebek és sportsérülések gyógyulásánakelősegítése
  • az immunrendszer támogatása
  • a fertőzésekre való hajlam csökkentése
  • a stressz következményeinek csökkentése
  • a testi és szellemi teljesítőképesség növelése
  • a maximális terhelhetősé növelése
  • az edzéseket követő regenerációs fázis lecsökkentése sportolóknál
  • az edzések hatásfokának javítása
  • a sportsérülések kockázatának csökkentése

Jelenlegi ismereteink szerint semmilyen mellékatása nincsen A BEMER alkalmazásának hatására a mikrokeringés jellemzőinek mérhető javulása következik be.

Bővebben itt olvashat —>

Még több cikk

bazsalikom

Bazsalikom királyfű és szúnyogriasztó

A bazsalikom ma már leginkább fűszernövényként ismert. Egy intenzív fűszernek, ami pompásan kiemeli a paradicsomos ételek ízét. Termesztése meglehetősen egyszerű. Ez annál is inkább örvendetes,

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print