Gyakori kérdések - A+ Masszázs-, és mozgásműhely

Gyakran ismételt kérdések

Semennyire, mert a masszázs testápoló finomságú, melegített csokoládé olajjal történik.

Lehet, de csak és kizárólag a 100%-os tisztaságú és erre a célra bevizsgált illóolajokat szabad használni. A francia aromaterápia az illóolajokat bőrön, orron és szájon át, alkalmazza a gyógyításban, szakember, aromaterapeuta irányításával.

A talpreflexológia kiegészítő és segítő gyógymódja az orvosi és egyéb kezeléseknek. Beindítja a szervezet öngyógyító folyamatát.

Egyéntől függ az eredmény, és attól, hogy mennyire figyelsz oda az ajánlott diétára, folyadékfogyasztásra és mozgásra.

Úgy a svéd-, mint a gyógymasszázsnak keringésfokozó, anyagcsere serkentő hatása van, de önmagában nem alkalmas fogyasztásra. Viszont kitűnő kiegészítője a sporttal, és diétával összekötött alakformálásnak.

Konkrét probléma esetén célszerű kúraszerűen, amely 10 – 12 kezelésből áll, heti 3 alkalommal. Fenntartó, illetve közérzetjavító célzattal, heti 1, vagy 2 heti 1 alkalom ajánlott.

Saját magadon és az elszántságodon kívül semmit, mert a masszázsszalonban minden a rendelkezésre áll.

Nem tilos, de a kezelés érdekében fontos, hogy elcsendesedve relaxálj. Viszont, ha beszélgetve tudsz pihenni, akkor nincs akadálya.

Nem cél, hogy fájjon, de óhatatlanul is érinthet a masszőr érzékeny területet (csomós, görcsös izom), de szakmailag tudnia kell, hogy csak a fájdalom határáig szabad masszíroznia. Tehát nyugodtan jelezd, ha kellemetlen bármelyik fogás